Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

Gyula, a műemlékekben gazdag, történelmi fürdőváros Magyarország délkeleti részén fekszik. A Hunguest Hotel Gyula a Várkertben, ősfákkal övezett környezetben, a Csónakázó tó és a Vár szomszédságában, a Várfürdővel egybeépítve, barátságos légkörben, változatos szolgáltatásokkal várja Vendégeit.

Elérhetőség

Hunguest Hotel Gyula

5700 Gyula, Maróthy tér 1.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-66-463-555

Gyerekeknek

Milyen szobát érdemes választani, ha gyermekkel érkeznek?

✔︎ A kényelmet kedvelőknek ajánljuk családi, egybenyitható szobáinkat, ahol a gyermekek is főágyon pihenhetik ki a napi élményeket. Az esti felfrissülés és reggeli készülődés, kettő fürdőszobában válik zavartalanná.
✔︎ A kisebb gyermekes családok kényelmét Deluxe és Junior lakosztályok, superior szobák szolgálják, ahol a gyermekek kihúzható kanapéágyon álmodhatnak a Huungi élményekről.
✔︎ A legkisebbek babaágyban pihenve készülhetnek fel a másnapi élményekre, melyek minden szobatípusba elhelyezhetők.


Melyek a szálloda gyermek- és bababarát szolgáltatásai?

Erkel hotel Gyula - gyermekjátszó
✔︎ A szállodában: gyermekanimáció, egész nap használható játszószoba, gyermeksarok a szállodai közösségi területein
✔︎ Huungi nagyon várja pajtásait, ezért minden kelléket beszerzett, babaágy, babakád, WC szűkítő és fellépő szolgálja a picik kényelmét. Kérjük jelezze előre igényét és érkezésekor már a szobába készítve fogadják a hasznos kiegészítők a babákat!
✔︎ Etetőszék éttermünkben. Bébiétel kérésre biztosított, kérjük foglalás során jelezze igényét!
✔︎ Szállodánk teljes egésze akadálymentes, a szobák és az étterem is babakocsival jól megközelíthető.
✔︎ A Gyulai Várfürdőben: kültéri és beltéri gyermekmedencék, pancsolók, játszótér

A szálloda különlegessége - Huungi, a Hunguest Hotel Gyula kabalabaglya

Huungi, az Erkel hotel Gyula kabalaállata

Szállodánkban évközben minden hétvégén, nyáron minden hétköznap animációval várjuk a gyermekeket, a foglalkozások mellett jól felszerelt játszóházunk is a családok rendelkezésére áll.


Huungi Gyulán született 25 évvel ezelőtt. Egy szép napon elrepült a szálloda felett, és annyira megtetszett neki a környék, hogy azóta is itt él és a hotel előtti fákon szeret a legjobban tanyázni. Nagyon szeret a természetben lenni, főleg ősszel, ugyanis nagyon szereti a szép színes falevelek látványát. A narancssárga a kedvenc színe. Ha teheti minél több időt tölt kint a friss levegőn. Kedvenc étele a gyümölcssaláta, amit mindig ő maga készít el kedvenc gyümölcseiből. A festést és rajzolást sosem tudja megunni, sokszor tájképeket készít szabadidejében. Nagyon szereti, ha a gyerekek vele festenek és tanítani tudja őket, ilyenkor mindig remek alkotások születnek!

A gyermekprogramokat partnerünk, a Club Aloha Animation szakképzett animátorai vezetik.


A változás jogát fenntartjuk!