Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

A Sporthotel Heiligenblut a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, a Grossglockner lábánál. A Grosslockner / Heiligenblut-i régió (1301 m) fahatár felett fekvő vadregényes, hóbiztos sípályái a tavaszi hónapokig várják a sportág szerelmeseit 11 felvonóval.

Elérhetőség

Sporthotel Heiligenblut

9844 Heiligenblut, Winkl 46
(Ausztria)

Útvonaltervezés

+43-4824-4111

Hotel Heiligenblut

Üdvözöljük a Sporthotel Heiligenblutban, üdvözöljük barátok között!

Szállodánk a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000 m feletti hegycsúcsokkal körülölelve- joggal tartják az Alpok egyik legszebb helyének. Heiligenblut - az Alpok egyik legszebb települése. Egyik oldalról a történelmileg meghatározó templom, másik oldalról pedig Ausztria legmagasabb hegye, a Grossglockner őrzi a települést. A Kärnten Q minőségdíjjal kitűntetett Sporthotel Heiligenblut egy igazán barátságos, kellemes, sportos hotel Heiligenblut település előnyös részén.

Tapasztalja meg kiváló éttermünk kulináris sokszínűségét, amely leginkább egy piac forgatagához hasonlít. Reggel 10.00 óráig válogathat a bő kínálatból, esténként pedig a látványkonyhában a szeme előtt elkészített ételekből fogyaszthat.

  • A gyermekeket gyermek játszószoba várja.
  • A sportbarátok figyelmébe ajánljuk 3 teniszpályánkat, fallabdapályánkat
  • A kalandorokat sem kíméljük, hiszen választhatnak a vezetett gyalogtúrák, a vadvízi evezés, a canyoning, az aranymosás, és még sok izgalmas kihívás közül!

Mindegy, hogy kikapcsolódásként a hegyekben túrázik, egyszerűen csak teniszezik vagy a vadvizeket hódítja meg, a Sporthotel Heiligenblut mindezen lehetőségeket, s még ennél is többet nyújt Önnek a kellemes, pihentető üdülés érdekében!

Kellemes üdülést kívánunk!


A Hohe Tauern Nemzeti Park Régió 13 idilli települést foglal magába, melyek mint igazgyöngyök sorakoznak a Möll és a Malta folyók kétoldalán.
A Hohe Tauern Nemzeti Park a Föld egyik leggyönyörűbb hegyvidéki tájegysége. Itt minden természeti érdekességet megtalálhat: Ausztria legmagasabb hegyét, a Großglockner-t, a maga 3798 méterével. A Pasterze-t, amely a Keleti Alpok leghosszabb gleccsere, vagy a gyönyörű vízeséseket óriási sziklafalakkal, mint a Fallbach-i a Malta folyónál, vagy a Jungfernsprung Heiligenblut-ban.

Ezenkívül a régió varázsa az a különleges kultúrterület, melyben az ember már évszázadok óta egységben él a természettel. Ennek a különleges szimbiózisnak az eredményei az alpesi legelök és gazdaságok, a kultúremlékheylek, mint az Apriach-ban található vízimalmok és a kristálytiszta vizű patakok.

A természet több, mint egyszerű díszlet, ez az Ön sport-, és élményközpontja. A lehetőségek a Hohe Tauern Nemzeti Parkban korlátlanok, és sokszínűek. Itt, a kőszáli kecskék, folyami pisztrángok között, tökéletes lehet a kikapcsolódás, csak hagyja maga mögött a mindennapokat, és töltsön el nálunk néhány feledhetetlen napot.

A Sporthotel Heiligenblut otthona Ausztria első nemzeti parkja, a Hohe Tauern Nemzeti Park. A több mint 1800 km2 kiterjedésű nemzeti park Karintia, Salzburg és Tirol tartományban helyezkedik el. Háromezres hegyek, különleges állat- és növényvilág, rangerprogramok, gleccserek és számtalan további természeti látványosság várja az érdeklődőket.A másfélórás családi sétáktól az egésznapos kirándulásokon keresztül a profiknak kitalált magashegyi túrákig itt minden megtalálható, amire egy természetkedvelő vágyik.

Alapadatok

Szobaszám: 5 féle típus | Parkolás: korlátozott számban a szálloda előtt | Idegenforgalmi adó: EUR 2,70/fő/éj 17 éves kortól | Dohányzás: Az egész szálloda nemdohányzó | Kisállat: felár ellenében, korlátozott számban | Különtermek: - | Akadálymentesség: nem