Rólunk

Kedves Vendégünk!

Szeretettel köszöntjük a Hunguest Hotelsnél, a vezető vidéki szállodaláncnál!

Jelenleg három országban (Magyarország, Ausztria, Montenegró) 21 szállodánkban várjuk vendégeinket, szolgáltatások és programok bőséges kínálatával. Wellness, konferencia, gyógykezelés vagy egyszerűen csak pihenés, családdal, kollégákkal vagy akár egyedül, egy éjszaka vagy hosszabb nyaralás, vízparton vagy az ország legnépszerűbb fürdőhelyein, de mindig a lehető legjobb ár-érték arányban – ezt kínálja a Hunguest Hotels.

Büszkék vagyunk arra, hogy állandó minőséget és magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítunk, miközben folyamatosan alkalmazkodunk az turizmus újabb és újabb kihívásaihoz. Vendégeink egyre növekvő igényeihez igazodva számos fejlesztést hajtunk végre: tovább bővítjük szolgáltatásainkat és modernizáljuk szállodáinkat.

A minőség azonban nemcsak a környezeten múlik, hanem a felkészült és elkötelezett munkatársainkon is. Vendégeink számára a védjegyünkké vált családias légkört kollégáink biztosítják. Megbecsüljük a tapasztalatot, ezért is fontos számunkra, hogy munkatársaink többsége hosszú évek, évtizedek óta nálunk dolgozik.

A Hunguest Hotels ma is a legismertebb és legkedveltebb szállodalánc Magyarországon. Az Önök elégedettsége, az Önök bizalma mindennél fontosabb számunkra. Ezért dolgozunk, ezért fejlődünk: hogy a legjobbak maradjunk.

Várjuk szeretettel!